Acer p1163  modern

Acer p1163

FascinerendOf u nu bedrijfspresentaties, colleges, foto's, films of zelfs games projecteert,de 3D-ervaring trekt de aandacht van uw publiek. Dankzij geavanceerde Acer-technologieën blijven kleuren prachtig in balans en beelden glashelder. Alles komt haarscherp tot leven dankzij uitzonderlijke resolutie en hoge helderheid.FlexibelGeef uw ideeën direct vorm met een aangepast startscherm.1 Met één druk op de Empowering-knop past u het energieverbruik, de weergave- en tijdsinstellingen aan. Verbreed uw horizon door content in breedbeeld weer te geven zonder dat u daarvoor ingewikkelde aanpassingen in de resolutie hoeft uit te voeren. En u kunt de projector direct loskoppelen nadat deze is uitgeschakeld.GebruiksvriendelijkGeef uw ideeën naar wens weer met keystone-correctie. U kunt presentaties eenvoudig doorlopen en op belangrijke aspecten inzoomen. Sluit meerdere apparaten aan via de connectors. Doordat de lamp via de eenvoudig toegankelijke bovenzijde van de projector wordt vervangen, is dit een eenvoudige klus, zelfs wanneer de projector aan het plafond is bevestigd.MilieuvriendelijkAcer EcoProjection reduceert het stroomverbruik in de stand-bystand tot slechts 1 W, waardoor er energie wordt bespaard en het milieu wordt ontzien. Andere groene kenmerken zijn de lange levensduur van de lampen, wat resulteert in lagere vervangingskosten en een betrouwbare werking, een energiebesparende stand en een automatische slaapfunctie of uitschakeling na een vooraf ingestelde periode.

Ean: 4712196602161

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Verwacht: 26-11-2013

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 300.65

Bekijken in de winkel »


Acer p1163 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600