Acer p1340w beamer  bobshop

Acer p1340w beamer

Fascinerend beeldZelfs in lichte ruimtes blijft uw beeld even helder als uw ideeën. Na langdurig projectorgebruik blijven de kleuren levendig, het contrast hoog en de tekst helder dankzij de geavanceerde kleurentechnologie van Acer. Bereik perfecte projectie met keystone-correctie. Verrijk uw concepten en zorg dat uw publiek nog meer betrokken is door gebruik te maken van 3D.Draadloos gebruikProjecteer vanaf uw pc via 802.11b/g/n,1 of presenteer vanaf een Windows® Mobile-smartphone met de applicatie MobiShow.1 Inhoud nodig van een computer die niet in de buurt staat? Maak gebruik van Remote Desktop en Acer eProjection voor toegang tot elke pc die verbonden is via LAN of Wi-Fi®.1 Bovendien kunt u dankzij Crestron® uw projector via LAN besturen.Handige hulpmiddelenLaat uw ideeën stromen: druk op de Empowering-knop 1 voor toegang tot diverse presentatietools. Acer SmartFormat-technologie laat uw concepten breed uitgemeten zien door deze direct in breedbeeld te tonen. Als u klaar bent, kunt u dankzij Acer Instant Pack1 direct uitschakelen. De lamp is via de zijkant of bovenkant van de projector snel te vervangen, zelfs wanneer de projector aan het plafond is bevestigd.Slim besparenPresentatie na presentatie bespaart u kosten en profiteert u van de langere lamplevensduur. Bespaar energie met de EcoProjection-technologie van Acer, waardoor het energiegebruik tot wel 90% daalt, tot een halve watt, in stand-by. Met de optionele energiebesparingsmodus en automatische uitschakeling bespaart u zelfs nóg meer. U houdt onder de streep dus gegarandeerd meer over.

Ean: 4712196089283

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 439.00

Bekijken in de winkel »


Acer p1340w beamer koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600