Acer x1340wh dlp  modern

Acer x1340wh dlp

PrachtigOf u nu bedrijfspresentaties, colleges of foto's projecteert, trek de aandacht met overweldigende 3D-beelden. Dankzij geavanceerde Acer-technologieën blijven kleuren prachtig in balans en beelden glashelder. Haarscherp en levensecht dankzij de buitengewone resolutie en hoge helderheid.FlexibelGeef uw concepten direct vorm met een aangepast startscherm.1 Met één druk op de Empowering-knop past u de voedings-, weergave- en tijdsinstellingen aan. Verbreed uw horizon door inhoud in breedbeeld weer te geven zonder dat u daarvoor ingewikkelde resolutieaanpassingen hoeft uit te voeren. En u kunt de projector direct loskoppelen nadat deze is uitgeschakeld.GebruiksvriendelijkToon uw ideeën precies zoals u wilt dankzij keystone-correctie. U kunt presentaties vanuit verschillende hoeken goed weergeven en op belangrijke aspecten inzoomen. Sluit meerdere apparaten aan via de connectoren. De lamp is via de eenvoudig toegankelijke bovenzijde van de projector snel te vervangen, zelfs wanneer de projector aan het plafond is bevestigd.MilieubewustAcer EcoProjection reduceert het stroomverbruik in de stand-bystand tot slechts een enkele watt, waardoor u energie bespaart en het milieu wordt ontzien. Andere milieuvriendelijke kenmerken zijn de lange levensduur van de lampen, wat resulteert in lagere vervangingskosten en een betrouwbare werking, een energiebesparende stand en een automatische slaapfunctie of uitschakeling na een vooraf ingestelde periode.

Ean: 4712196664015

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Onbekende levertijd

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 439.00

Bekijken in de winkel »


Acer x1340wh dlp koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600