Lg 32ln5403  modern

Lg 32ln5403

LEDDe allernieuwste LG LED-backlight technologie zorgt voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die op dit moment mogelijk zijn. Een ware revolutie in beeldkwaliteit en een ultraplat ontwerpFull HD 1080P resolutieDe schoonheid van het weergeven van de details bepaalt de beeldkwaliteit. Full HD televisies hebben een resolutie van 1920 x 1080P en geven daarmee een unieke beeldhelderheid en verbazend levendige kleuren. Wanneer je het vergelijkt met de standaard HD definitie kun je van tweemaal zoveel details genieten. Picture Wizard IIMet Picture Wizard II kan de beeldkwaliteit eenvoudig worden aangepast met referentiepunten op het scherm voor belangrijke beeldkwaliteitelementen, zoals zwartniveau, kleur, contrast, scherpte en backlight niveaus.USB 2.0De nieuwe standaard USB 2.0 is veertigmaal zo snel als een USB 1.1 en maakt een vlotte toegang tot uw multimedia mogelijk. Geniet van uw muziek, fotos en films op jouw televisie.Motion Clarity IndexMotion Clarity Index is een uitgebreide indicator van de werkelijke helderheid van high-speed bewegingsweergave. De gedetailleerde backlight scanning, geavanceerde local dimming-technologie en uitmuntende XD-engine van LG verbeteren de helderheid en waarheidsgetrouwheid van snel bewegend beeld en dragen daarmee bij aan een uitstekend resultaat.Smart Energy Saving PlusDe LG 32LN5403 is niet alleen standaard al heel energiezuinig, maar heeft ook nog een extra functie om stroomgebruik te besparen. Deze functie heet Smart Energy Saving Plus. Met Smart Energy Saving Plus is het mogelijk de tv in standby te zetten zonder dat dit stroom kost. Daarnaast is het mogelijk het scherm uit te zetten, maar wel geluid af te spelen. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening.

Ean: 8806084255983

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 249.00

Bekijken in de winkel »


Lg 32ln5403 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600