Lg 32ls3450  modern

Lg 32ls3450

LEDEen revolutie in beeldkwaliteit en een ultraplat ontwerp. Met een indrukwekkende contrastverhouding zorgt de nieuwste LG LED-backlight technologie voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die momenteel mogelijk zijnDIVX HDLG-tv's zijn DivX-gecertificeerd voor het afspelen van DivX-video en DivX Plus HD-video (H.264/MKV) tot 1080p HD, inclusief hoogwaardig content. Met HD DivX kunt u verschillende typen filmclips van internet bekijken.USB 2.0USB 2.0 is veertigmaal zo snel als een USB 1.1 en maakt een vlotte toegang tot uw multimedia mogelijk.Motion Clarity indexMotion Clarity Index is een uitgebreide indicator van de werkelijke helderheid van high-speed bewegingsweergave, die niet slechts uit framesnelheden bestaat. De gedetailleerde backlight scanning, geavanceerde local dimming-technologie en uitmuntende XD-engine van LG verbeteren de helderheid en waarheidsgetrouwheid van snel bewegend beeld en dragen daarmee bij aan een uitstekend resultaat.SMART Energy saving plusMet de Backlight Control-functie stelt u de helderheid in van de tv. Met de Screen Off-functie kunt u het scherm uitschakelen en het geluid aan laten staan. Met de Standby Mode Zero-functie zet u de tv in een stroombesparingsmodus waarbij geen electriciteit wordt gebruikt.

Ean: 8806084004772

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 249.00

Bekijken in de winkel »


Lg 32ls3450 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600