Lg 42ln5708  modern

Lg 42ln5708

LEDDe allernieuwste LG LED-backlight technologie zorgt voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die op dit moment mogelijk zijn. Een ware revolutie in beeldkwaliteit en een ultraplat ontwerpFull HD 1080P resolutieDe schoonheid van het weergeven van de details bepaalt de beeldkwaliteit. Full HD televisies hebben een resolutie van 1920 x 1080P en geven daarmee een unieke beeldhelderheid en verbazend levendige kleuren. Wanneer je het vergelijkt met de standaard HD definitie kun je van tweemaal zoveel details genieten. Motion Clarity IndexMotion Clarity Index is een uitgebreide indicator van de werkelijke helderheid van high-speed bewegingsweergave. De gedetailleerde backlight scanning, geavanceerde local dimming-technologie en uitmuntende XD-engine van LG verbeteren de helderheid en waarheidsgetrouwheid van snel bewegend beeld en dragen daarmee bij aan een uitstekend resultaat.Smart ShareProfiteer van draadloze toegang tot content die is opgeslagen op je digitale apparatuur, zoals digitale camera’s, mobiele telefoons, tablets en pc’s, en haal die met een eenvoudige klik naar het grootste scherm in uw woning. Smart Share bevrijdt je van ingewikkelde kabelverbindingen.Smart Control! Intuïtieve bediening en snelheid! (Optioneel!)Met de magic remote heb je de meest handige en geavanceerde afstandsbediening ooit in huis. Hij is te gebruiken als een PC-muis. Eenvoudigweg richten, klikken en scrollen met de Magic remote van LG. Uiteaard is de magic remote ook bij ons te bestellen.

Ean: 8806084280251

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Verwacht: 28-11-2013

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 449.00

Bekijken in de winkel »


Lg 42ln5708 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600