Lg 47la6134 led tv  bobshop

Lg 47la6134 led tv

Niets dan voordelen met LG Cinema 3D!Cinema 3D is het nieuwste in 3D-technologie, deze nieuwe generatie in TV biedt een echte cinematische kijkervaring. De haarscherpe, door TUV én INTERTEK gecertificeerde 3D-technologie zónder beeldflikkering en de lichtere, batterijloze 3D-bril bieden uw ogen optimaal kijkcomfort.Comfortabele 3D BrillenDe Cinema 3D-technologie van LG maakt een einde aan beeldflikkering van de bril, waardoor je rustig naar 3D-beelden kunt kijken. Waar de geavanceerde Cinema 3D bril korte metten maakt met flikkerende beelden, voorziet ons Next Generation 3D-panel in heldere, haarscherpe beelden. Bovendien is dankzij deze 3D-technologie er voor onze brillen geen batterij nodig.Flikkervrij, zeer helder beeld!De Cinema 3D-technologie van LG maakt een einde aan beeldflikkering van de bril, waardoor u rustig naar 3D-beelden kunt kijken. Waar onze geavanceerde Cinema 3D-bril korte metten maken met flikkerende beelden, voorziet ons Next Generation 3D-panel in heldere, haarscherpe beelden. Geniet van een superieure kijkervaring, zonder de overlappende beelden. Bovendien is dankzij deze 3D-technologie er voor onze brillen geen batterij nodig.LEDDe allernieuwste LG LED-backlight technologie zorgt voor kristalheldere beelden, diepere zwart-tonen en de meest realistische kleuren die op dit moment mogelijk zijn. Een ware revolutie in beeldkwaliteit en een ultraplat ontwerpFull HD 1080P resolutieDe schoonheid van het weergeven van de details bepaalt de beeldkwaliteit. Full HD televisies hebben een resolutie van 1920 x 1080P en geven daarmee een unieke beeldhelderheid en verbazend levendige kleuren. Wanneer je het vergelijkt met de standaard HD definitie kun je van tweemaal zoveel details genieten. Motion Clarity IndexMotion Clarity Index is een uitgebreide indicator van de werkelijke helderheid van high-speed bewegingsweergave. De gedetailleerde backlight scanning, geavanceerde local dimming-technologie en uitmuntende XD-engine van LG verbeteren de helderheid en waarheidsgetrouwheid van snel bewegend beeld en dragen daarmee bij aan een uitstekend resultaat.ZIGGO & UPC CertificeringDe modellen van LG zijn door ZIGGO én UPC gecertificeerd. Daarmee behoren extra ontvanger kastjes tot verleden tijd. Plaats de kaart simpelweg in de ingebouwde CI+ module en je kunt direct genieten van uw televisie en gebruik maken van je LG afstandbediening.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 589.00

Bekijken in de winkel »


Lg 47la6134 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600