Panason tx-l47wt60e  expert

Panason tx-l47wt60e

Volledig uitgeruste Smart VIERA TV met oogstrelend design. Full HD 3D IPS LED-TV met 3600Hz voor verbazingwekkende kwaliteit en vlijmscherpe bewegingsweergave. Het welkomstscherm is persoonlijk aanpasbaar, waarmee u direct toegang hebt tot uw favoriete TV-zenders of internet content. Dankzij de Twin HD tuner kunt u zonder restricties gelijktijdig opnemen en TV-kijken. De intelligent local dimming zorgt voor dynamische reproductie van kleurnuances en zwartgradaties. De TV is voorzien van een ingebouwde camera te gebruiken voor gezichtsherkenning en Skype video gesprekken. De TV wordt geleverd met Viera Touch Pad controller en 4x Passive 3D brillen.

Ean: 5025232708772

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1999.00

Bekijken in de winkel »


Panason tx-l47wt60e koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600