Panason txl39e6e  expert

Panason txl39e6e

Volledig verbonden en netwerk geïntegreerde TV in een super strak design. - Snelle bewegingen worden helder gereproduceerd. Ervaar zuivere en geconcentreerde beelden. - Het begin scherm menu brengt u naar een variëteit aan extra content voor uw TV, inclusief internet video's en foto's. U heeft complete toegang tot alles zodra u de TV aanzet. * Vereist een breedband internetverbinding. - Door uw smartphone of tablet aan uw TV te koppelen kunt u met het grootste gebruiksgemak content delen met anderen .* vereist een breedband internet verbinding. - Beelden worden geanalyseerd met een zeer hoge mate van accuraatheid zodat de reproductie dichtbij het origineel blijft. VIERA Connect is een internet service voor uw TV welke gebruik maakt van Cloud Services. Hiermee beschikt u over video-on-demand (VOD), gemiste uitzendingen, games, educatieve content en veel meer door een divers aanbod aan applicaties. Het is een geweldige manier om te genieten in uwwoonkamer met familie en vrienden. * vereist een breedband internetverbinding. - Afmetingen met standaard HxBxD 57,3 x 87,9 x 21,7 cm.

Ean: 5025232709328

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 549.00

Bekijken in de winkel »


Panason txl39e6e koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600