Panasonic tx-l32xm6e led tv  bobshop

Panasonic tx-l32xm6e led tv

Panasonic TX-L32XM6 LED TVDe Panasonic TX-L32XM6 heeft een slanke vormgeving en zuivere beeldkwaliteit. De nette vormgeving welke door de LED achterverlichting tot stand komt past goed in het interieur. Korreligheid wordt onderdrukt om natuurlijke beelden te bewerkstellen.Inhoud op een SD kaartje of USB memory stick kunnen gemakkelijk afgespeeld worden op het grote Viera scherm. Door een rijk aanbod aan functies en personalisaties is het mogelijk om eigen achtergrond muziek en andere effecten te selecteren. Een LED van hoge helderheid is gecombineerd met een IPS Alpha Panel die een hoge efficiency van lichtdoorlatendheid heeft. Inharent aan deze techniek is een zuiver beeld, donkere waarde en een laag stroomverbruik.Gebruik de USB aansluiting om foto's te bekijken en naar muziek te luisteren van uw PC, op een groot Viera TV scherm.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 319.00

Bekijken in de winkel »


Panasonic tx-l32xm6e led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600