Panasonic tx-l39em6 led tv  bobshop

Panasonic tx-l39em6 led tv

Panasonic TX-L39EM6 LED TVDe Panasonic TX-L39EM6 heeft High-definition beelden en een slank design. Snelle bewegingen worden helder gereproduceerd. Ervaar zuivere en geconcentreerde beelden. De nette vormgeving welke door de LED achterverlichting tot stand komt past goed in het interieur. Inhoud op een SD kaartje of USB memory stick kunnen gemakkelijk afgespeeld worden op het grote Viera scherm. Door een rijk aanbod aan functies en personalisaties is het mogelijk om eigen achtergrond muziek en andere effecten te selecteren.Een LED van hoge helderheid is gecombineerd met een IPS Alpha Panel die een hoge efficiency van lichtdoorlatendheid heeft. Inharent aan deze techniek is een zuiver beeld, donkere waarde en een laag stroomverbruik. Externe apparaten kunnen elk verbonden worden met een enkele HDMI kabel. Dit houdt uw TV ruimte netjes en opgeruimd.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 398.00

Bekijken in de winkel »


Panasonic tx-l39em6 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600