Panasonic tx-l42ft60e  modern

Panasonic tx-l42ft60e

Smart TV wordt kinderspelHoe geavanceerder TV's worden, hoe persoonlijker onze relatie met hen wordt. Het nieuwe concept van "My Home Screen" is hier hèt voorbeeld van: alle dingen waar u om geeft op één en dezelfde plaats.Of u nu kiest voor het maken van een eigen lay-out of om een van de vooraf ingestelde indelingen te gebruiken, u zult ontdekken dat dankzij de intuïtieve interface, schakelen tussen alle voor u belangrijke dingen, zoals niet te missen TV-programma's, applicaties, informatie en entertainment, nog eenvoudiger dan ooit geworden is.Dankzij uw Home Screen kunt u snel en eenvoudig precies hetgeen u zoekt terugvinden. En aangezien er maximum vier personen over hun eigen gepersonaliseerde Home Screen kunnen beschikken, zult u nooit de favorieten van iemand anders moeten doorzoeken om de content te vinden die u zoekt.Swipe & Share 2.0Met Swipe & Share kunt u probleemloos content zoals foto's, video's en webpagina's vanaf uw smartphone naar het grote scherm overbrengen dankzij een eenvoudig handgebaar. En het is even gemakkelijk om de content vanaf de TV op dezelfde manier af te halen. U hoeft enkel de gratis VIERA Remote App 2 op uw mobiele apparaat te installeren.Het maakt niet uit of u een interessant artikel van de internetbrowser van uw Smart VIERA naar boven wilt brengen om in bed te lezen, of dat u de foto's en video's van uw laatste vakantie vanaf uw smartphone op het 1080p-HD-scherm wilt delen: het kan allemaal dankzij een snel en eenvoudig handgebaar.Steminteractie en gezichtsherkenningSmart VIERA televisies herkennen niet enkel uw gezicht via een ingebouwde camera: ze kunnen ook uw stem begrijpen, waardoor u de TV kunt bedienen door eenvoudige opdrachten in de afstandsbediening in te spreken. En omdat de Smart VIERA ontworpen is om uw leven eenvoudiger te maken, zal die zelfs content van het internet voorlezen.Het maakt niet uit of u snel toegang wilt krijgen tot uw beginscherm, onmiddellijk iets op het internet wilt zoeken of wilt dat de TV het nieuws voorleest terwijl u bezig bent met het huishouden: stem interactie en gezichtsherkenning geven een nieuwe betekenis aan de rol van televisie in ons dagelijks leven.

Ean: 5025232711307

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1099.00

Bekijken in de winkel »


Panasonic tx-l42ft60e koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600