Panasonic tx-p50gt60e plasma tv  bobshop

Panasonic tx-p50gt60e plasma tv

Volledig netwerk geïntegreerde SmarTViera met uitstekende beeldkwaliteit en vele andere toepassingenEen combinatie van originele fosforen en drivetechnologieën garanderen hoge beeld/kwaliteit prestaties. Een Sub-field drive control met een snelle licht emissie van 1/3,000 per seconden produceren haarscherpe en zuivere bewegende beelden die na-ijleffecten tot een minimum reduceren. Fantastisch voor dynamische sport beelden en adembenemende snelle actie scenes.Door de verbeteringen aan het panel en fosforcellen worden nog vloeiendere beelden vertoont, met een natuurlijke gradatie en diepe, volle zwartwaardes - zelfs in felle omgevingen. Bij het bekijken van films worden de ware, diepe donkere waardes betrouwbaar omgezet naar het niveau waarop de filmmaker het bedoelt heeft. Hierdoor wordt de kijkervaring zeer krachtig en realistisch.Het toegangsscherm brengt u naar een variëteit aan extra content voor uw TV, inclusief internet video's en foto's. U heeft complete toegang tot alles zodra u de TV aanzet. Door uw smartphone of tablet aan uw TV te koppelen kunt u met het grootste gebruiksgemak content delen met anderen. VIERA Connect is een internet service voor uw TV welke gebruik maakt van Cloud Servers. Hiermee beschikt u over video-on-demand (VOD), gemiste uitzendingen, games, educatieve content en veel meer door een divers aanbod aan applicaties. Het is een geweldige manier om te genieten in uw woonkamer met familie en vrienden.

Ean: 5025232708512

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1599.00

Bekijken in de winkel »


Panasonic tx-p50gt60e plasma tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600