Philips 32pfl3258h/12  modern

Philips 32pfl3258h/12

Philips  32PFL3258H/12 LED TVMet de Philips 32PFL3258H/12 maak je gemakkelijk verbinding met de online wereld. De Smart LED-tv is geschikt voor WiFi. Geniet van bijzonder heldere, levendige beelden bij elke bron dankzij Digital Crystal Clear. Entertainment binnen handbereik. Op het 32 inch grote Full HD LED scherm zijn schitterende beelden te zien met een ongelofelijk contrast. De 100Hz Perfect Motion Rate zorgt voor superscherpe actiebeelden.Smart TV- een wereld voor entertainmentVerleg de grenzen van de traditionele TV. Huur en stream online films, video's, games en meer, rechtstreeks op uw TV. Kijk uw favoriete zenders terug en geniet van een rijke keuze van onlinetoepassingen met Smart TV. Heb contact met familie en vrienden via Skype™ of sociale media. Of browse gewoon op internet!Full HD LED TVBeeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht het beste. Stelt u zich eens voor: adembenemend scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast, uitstekende weergave van bewegende beelden, realistische kleuren, levensecht beeld én laag energieverbruik. U hoeft niet verder te zoeken. Full HD LED levert meer detail dan standaard HDTV's. En meer detail in het beeld betekent een intensere kijkervaring voor u.Twee HDMI-ingangenGeen gedoe meer met snoeren die in de war raken: beeld- en geluidssignalen worden via één kabel naar uw TV overgebracht. HDMI maakt gebruik van ongecomprimeerde signalen, voor de best mogelijke kwaliteit. De combinatie met EasyLink van Philips zorgt ervoor dat u slechts één afstandsbediening nodig hebt om uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem te bedienen.

Ean: 8712581668792

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Verwacht: 24-01-2014

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 329.00

Bekijken in de winkel »


Philips 32pfl3258h/12 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600