Philips 46pfl4908h  modern

Philips 46pfl4908h

Philips Smart TVMet Philips Smart TV verleg je de grenzen van de traditionele TV. Je kunt online films huren en streamen en games huren. Kijk je favoriete programmas terug en houd je sociale media bij zoals Facebook, twitter enz. Uiteraard kun je ook gewoon browsen op het wereldwijde web.Easy 3DUiteraard kun je ook genieten van de mooiste 3D beelden op de 46PFL4908. Dankzij Easy 3D kun je met gemak urenlang van 3D beelden genieten zonder dat je ogen moe worden. De passieve technologie heeft als voordeel dat de brillen zeer licht en comfortabel zijn. Zet 2D-inhoud om in levendige en onberispelijke 3D-beelden.Full HD LED-TVBeeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht het beste. Stelt u zich eens voor: adembenemend scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast, uitstekende weergave van bewegende beelden, realistische kleuren, levensecht beeld én laag energieverbruik. U hoeft niet verder te zoeken. Full HD LED levert meer detail dan standaard HDTV's. 300 Hz Perfect Motion Rate 1 van de belangrijkste aspecten van een goede televisie is uiteraard een goed beeld. Met 300 Hz Perfect Motion Rate zorgt Philips ervoor dat de beeldbewegingen vloeiend en gedetailleerd zijn. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame en de perfectie in dimvermogen.

Ean: 8712581696702

Sku: TY-EP3D20E

Bezorgtijd: Verwacht: 29-11-2013

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 779.00

Bekijken in de winkel »


Philips 46pfl4908h koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600