Philips 47pfl6008k led tv  bobshop

Philips 47pfl6008k led tv

Philips 47PFL6008K LED TVDe Philips 47PFL6008K is stijlvol en slim. De ultraslanke LED-TV met Ambilight. Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met een 3D Smart LED-TV. Laat u niet van de wijs brengen door het slanke ontwerp, deze tv zit vol met functies als Skype, 3D, tweezijdig ambilight en meer.Smart TVVerleg de grenzen van de traditionele TV. Huur en stream online films, video's, games en meer, rechtstreeks op uw TV. Kijk uw favoriete zenders terug en geniet van een rijke keuze van onlinetoepassingen met Smart TV. Heb contact met familie en vrienden via Skype™ of sociale media. Of browse gewoon op internet!Tweezijdig Ambilight XLDoor deze gepatenteerde Philips technologie lijkt uw scherm breder en maakt uw kijkervaring meer indruk. Dit komt doordat er een extra brede gloed op de muur wordt geprojecteerd. De kleur komt overeen met de beelden op het scherm. Dankzij de wall-adaptive-functie klopt de kleur van het licht perfect met de TV-beelden, ongeacht de kleur van de muur. Via verschillende instellingen kunt u het effect aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.WiFi MicracastKijk wat u wilt, waar u wilt, wanneer u wilt. Kopieer het scherm van uw apparaten en geef het op het grote scherm weer. Deel de foto's die u op uw smartphone of laptop e.d. hebt. Gemakkelijk aan te sluiten en geschikt voor meerdere apparaten.Geïntegreerde WiFiMet de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips Smart-TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuis-netwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's.Pixel Precise HDEr is voortgebouwd op het succesvolle Pixel Plus en hebben de HD-beeldkwaliteit naar een hoger plan gebracht. De Super Resolution technologie met 4 biiljoen kleuren levert de beste Full HD TV beeldkwaliteit, ongeacht de inhoud. Dus of u nu een onlinevideo bekijkt of een Blu-ray HD-film, u zult er altijd van genieten.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1199.00

Bekijken in de winkel »


Philips 47pfl6008k led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600