Quantis 1.3 tv-module  neckermann

Quantis 1.3 tv-module

De Quantis CI+ 1.3 TV module is speciaal ontwikkeld voor TV’s van de nieuwste generatie (vanaf 2013). Deze 1.3 module zorgt ervoor dat interactieve Ziggo TV moeiteloos werkt op jouw allernieuwste en gecertificeerde TV. Met Interactieve TV kan je bij Ziggo naast Digitale Televisie (DTV) ook films en series bestellen en gemiste uitzendingen bekijken. Bovendien kan je met deze Quantis TV module genieten van HDTV zonder dat je een extra (losse) digitale ontvanger nodig hebt. De ontvanger is als het ware geïntegreerd in de televisie. Je hebt daarom nog maar één afstandsbediening nodig. Alles in één, dat is nog eens praktisch! LET OP: voor het gebruik van deze module is een smartcard van je provider vereist welke niet wordt meegeleverd.

Ean: 8717953082312

Bezorgtijd: Direct leverbaar

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 84.95

Bekijken in de winkel »


Quantis 1.3 tv-module koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600