Samsung syncmaster t27c350 led tv  bobshop

Samsung syncmaster t27c350 led tv

Picture-in-pictureDe Samsung HDTV-monitoren benutten ten volle alle mogelijkheden van de picture-in-picture-technologie. Met het combineren van tv, pc en audioapparatuur wordt tegemoetgekomen aan de behoeften van de moderne gebruiker. ConnectShare MovieAls u zo snel mogelijk uw digitale content af wilt spelen - films, foto's of muziek... - dan is dit met ConnectShare Movie™ in een handomdraai geregeld.De beste manier om sport te bekijkenU kunt op uw gemak genieten van uw favoriete sportuitzendingen. Dankzij de Sports Mode beschikt u over fantastische functies en een snelkoppeling om ze allemaal tegelijk met een sneltoets te activeren.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 264.99

Bekijken in de winkel »


Samsung syncmaster t27c350 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600