Samsung ue-32f6510 led tv  bobshop

Samsung ue-32f6510 led tv

Al het entertainment in 1 omgeving.SAMSUNG sMART tv staat erom bekend dat het 1 van de betere Smart platforms is van deze tijd. Via 1 druk op de afstandsbediening heb je toegang tot de menustructuur waar je al het entertainment terug kunt vinden. Ook de foto’s en video’s van je smartdevice of laptop sla je makkelijk op jouw Samsung TV op. Ook is het mogelijk om videos en muziek te delen via Twitter en Facebook via de Smart Hub Social Page.Beelden komen tot levenDe UE32F6510 is voorzien van een Full HD 3D paneel met Backlight-technologie en 400Hz Clear Motion Rate. Dit tezamen zorgt voor haarscherpe beelden waarbij de kleinste details tot leven komen. Een voetbalwedstrijd, een natuurdocumentaire of een actiefilm, het word levensecht. Word "part of the action"!Een zeer mooi en rustgevend designZelfs wanneer de UE32F6510 uitstaat, is het een lust voor het oog. De pianozwarte glasplaat met ultradunne lijst zorgen daarvoor. Samsung heeft expres voor een zeer minimalistisch design gekozen, zodat de Samsung LED TV een elegante aanvulling op elk interieur is. Wat natuurlijk het belangrijkste is, is dat het rustgevende design, je niet afleid van hetgeen war het om draait. Een optimale kijkervaring. Samsung Allshare, voor draadloos delen.Uiteraard ontbreekt Samsung Allshare niet op de UE-32F6510. Het maakt het mogelijk om gemakkelijk en draadlozen video, muziek en foto's te streamen naar je televisie. Via Wi-Fi staan al jouw apparaten in verbinding met je Samsung Smart TV.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 599.00

Bekijken in de winkel »


Samsung ue-32f6510 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600