Samsung ue-40f6400 led tv  bobshop

Samsung ue-40f6400 led tv

Smart contentDe Samsung UE-40F6400 Beschikt over de vernieuwde SMART Hub welke is opgebouwd uit 5 overzichtelijke schermen. Alle televisiemogelijkheden zijn zo slim gerangschikt zodat een keuze na slecht één oogopslag is gemaakt. Of je nu een berichtje op Facebook wilt plaatsen, het journaal wilt bekijken of nog even wilt nagenieten met zonnige vakantiefoto’s… de SMART Hub legt de technologie en de wereld aan jouw voeten.Voice controlDankzij geavanceerde spraakherkenningstechnologie reageert de televisie op stemgeluid. Zo kun je met jouw stem de televisie aan-en uitzetten, zappen en apps activeren. Spreek je opdrachten simpelweg via de microfoon in de afstandsbediening in, of praat gewoon rechtsreeks met de televisie. Onderin het beeld verschijnen de beschikbare stemcommando’s S-RecommendationJouw voorkeuren zijn leidend voor Samsung. Daarom hebben ze de  UE-40F6400 van een nieuwe feature voorzien genaamd S-recommendation. Op basis van jouw kijk- en gebruiksgedrag geeft deze slimme vinding persoonlijke aanbevelingen waarmee je op ontdekkingsreis gaat binnen jouw televisie. Denk bijvoorbeeld aan live TV-uitzendingen, films en series via video-on-demand, social media, apps en uiteraard je eigen videocollectie. Al je favoriete content smaakvol geserveerd op een stijlvolle televisie van Samsung. WIFIDe ingebouwde Wireless LAN voorziet uw tv van een gestroomlijnde connectiviteit, waarbij geen extra externe toevoegingen nodig zijn die het mooie uiterlijk tenietdoen. De handige 'One Foot Connection'-functie detecteert draadloos alle compatibele apparaten die zich binnen een afstand van 30 cm van de tv en de wireless router bevinden.3DDankzij de krachtige processor van de UE-46F6510 in combinatie met de techniek om de beeldkwaliteit te optimaliseren biedt de 3D Hyper Real engine van Samsung levensechte Full HD 3D en 2D beelden. Zo beleef je een film nog intenser.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 699.00

Bekijken in de winkel »


Samsung ue-40f6400 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600