Samsung ue40f8000slxxn  expert

Samsung ue40f8000slxxn

101 cm beeldscherm. Smart Interaction combineert interactie met intuïtie om u zo de meest optimale kijkervaring te bieden, op een manier die even Smart als vernieuwend is. De altijd zoekgeraakte afstandsbediening behoort voortaan tot het verleden. Met stem- en handgebaren neemt u het roer volledig over. Zeg wat u wilt zien of maak met een handgebaar uw keuze kenbaar. Uw televisie volgt uw opdracht direct op. Televisie kijken was nog nooit zo natuurlijk en intuïtief. Smart Content: De vernieuwde SMART Hub van Samsung is opgebouwd uit vijf overzichtelijke schermen. Alle televisiemogelijkheden zijn zo slim gerangschikt zodat een keuze na slechts één oogopslag is gemaakt. Of u nu een berichtje op Facebook wilt plaatsen, het journaal wilt bekijken of nog even wilt nagenieten met zonnige vakantiefoto?s ? de Smart Hub legt de technologie en de wereld aan uw voeten. Met S-Recommendation, op basis van uw kijk- en gebruiksgedrag geeft deze slimme vinding persoonlijke aanbevelingen waarmee u op ontdekkingsreis gaat binnen uw televisie. Denk bijvoorbeeld aan live TV-uitzendingen, films en series via video-ondemand, social media, apps en uiteraard aan uw eigen videocollectie. Al uw favoriete content smaakvol geserveerd op een stijlvolle televisie.

Ean: 8806085448841

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1499.00

Bekijken in de winkel »


Samsung ue40f8000slxxn koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600