Samsung ue46f8500slxxn  expert

Samsung ue46f8500slxxn

117 cm beeldscherm. Bedien de TV met stem- of handgebaren via Smart Interaction. Persoonlijke aanbevelingen op televisie via S-Recommendation. Ultradunne omlijsting van slechts 5 mm. Via de Smart Hub toegang tot films, Apps en veel meer content. Samsung?s Smart Hub creëert de optimale omgeving voor entertainment van de bovenste plank. Met directe toegang tot apps, video?s en muziek hoeft u zich geen moment meer te vervelen. Vermaak juzelf met apps op uw Samsung Smart TV. Met Smart Touch remote voor intuitieve bediening, de meest geavanceerde manier om uw Smart TV te bedienen. Met een baanbrekend spraakherkenning-systeem en intuïtieve bewegingsensor, leidt de Samsung Smart TV u in een handomdraai naar een futuristische entertainment ervaring.

Ean: 8806085505605

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 2199.00

Bekijken in de winkel »


Samsung ue46f8500slxxn koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600