Sony kdl-40r470 led tv  bobshop

Sony kdl-40r470 led tv

Alle emotie van Full HD-entertainmentEen traan die over het gezicht van de held rolt, grassprieten op een sportveld: de R47 onthult meer details dan ooit. Geniet van beeld met Full HD-resolutie, verbeterd door een reeks technologieën voor scherper beeld, vloeiendere actie en een adembenemend kleurcontrast.Meer drama met meer detailGa een stapje verder dan Full HD met de resolutieverbetering voor een helderder beeld: een ruisonderdrukkings- en beeldverbeteringstechnologie die duidelijk meer biedt dan standaard led-tv. Beelden en structuren zijn helder en door het verhoogde contrast wordt de dieptewaarneming op het scherm verbeterd.Vloeiende, natuurlijke bewegingenWanneer de film zijn dramatische hoogtepunt bereikt en u op het puntje van uw stoel zit, zorgt Motionflow XR 100Hz ervoor dat snelle actiescènes vloeiend, natuurlijk en levensecht worden weergegeven. U kunt zelfs kiezen uit verschillende weergavemodi voor verschillende programma's: van films en sport tot live-entertainment.Levensechte kleuren en geweldig contrastDankzij de volle, natuurlijke kleuren worden de beelden die u bekijkt adembenemend realistisch. De Direct led-technologie voor achtergrondverlichting van het scherm zorgt voor heldere kleuren, een hoog contrast en diepe zwarttinten. Hierdoor wordt uw kijkervaring een ongekende belevenis, en het is ook nog energiezuinig.Spiegel uw smartphone op uw tvVergroot uw foto's, video's, apps, games en nog veel meer met bekabelde mirroring. Sluit uw smartphone aan op de tv via de USB-poort en bekijk uw smartphone-inhoud op uw tv. Veeg, vergroot, verplaats en selecteer op uw smartphone en laat iedereen meekijken op het grote scherm.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 395.00

Bekijken in de winkel »


Sony kdl-40r470 led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600