Sony kdl-50w656as led tv  bobshop

Sony kdl-50w656as led tv

Maak alles buitengewoonDenkt u te weten wat een fantastische tv is? Mooi niet. De W65 zit boordevol technologie om alles waar u naar kijkt helderder, vloeiender en levendiger weer te geven. Hij heeft ook een paar verrassende extraatjes waarmee u uw smartphone of tablet kunt integreren in uw entertainmentervaring.Laat het beeld tot leven komenWarmere zonsondergangen, stralendere ogen, spannendere actie: dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat X-Reality PRO doet voor de beeldhelderheid. X-Reality PRO analyseert en verbetert alle beelden op basis van een database met visuele informatie, waardoor vooral gezichten en huidtinten beter worden weergegeven.Geef uw smartphone-scherm weer op uw tv.De mogelijkheden zijn eindeloos. Met Screen Mirroring* kunt u uw smartphone of tablet draadloos met uw tv verbinden en genieten van uw foto's, video's, apps, internetpagina's en games op een groot scherm. Gebruik uw smartphone om uw tv-programma te verslepen, vergroten, bewegen en selecteren.Ontdek heel veel online entertainmentIs er niks op tv? Ga met de ingebouwde Wi-Fi op uw tv naar het Sony Entertainment Network en stream inhoud uit het steeds uitgebreidere aanbod aan HD-films, muziek en tv-kanalen. U hebt ook toegang tot een webbrowser en apps zoals Twitter™, Facebook®, YouTube™ en Skype™.Een antwoord op al uw vragenHerkent u de hoofdrolspeler uit de film die u aan het kijken bent, maar weet u niet precies meer waarvan? Geen enkel probleem. Met TV SideView kunt u uw smartphone of tablet gebruiken om meer te weten te komen over het programma dat u kijkt. Zo kunt u bijvoorbeeld informatie over de cast en de aflevering bekijken, kunt u aanverwante inhoud ontdekken of twitteren over het programma. U kunt er zelfs uw tv mee bedienen.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 832.95

Bekijken in de winkel »


Sony kdl-50w656as led tv koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600