Sony kdl32r420abaep  expert

Sony kdl32r420abaep

81 cm beeldscherm. Led-tv, geschikt voor HD (720p), met resolutieverbetering voor een helderder beeld, Motionflow XR 100Hz en Direct led-achtergrondverlichting. Geniet van een verbluffende entertainmentervaring met de R40 geschikt voor HD. Dit model is uitgerust met een reeks technologieën die zorgen voor gedetailleerde beelden, vloeiende actiescènes en prachtig diep contrast. Ga een stapje verder dan Full HD met de resolutieverbetering voor een helderder beeld: een ruisonderdrukkings- en beeldverbeteringstechnologie die duidelijk meer biedt dan standaard led-tv. Beelden en structuren zijn helder en door het verhoogde contrast wordt de dieptewaarneming op het scherm verbeterd.Wanneer de film zijn dramatische hoogtepunt bereikt en u op het puntje van uw stoel zit, zorgt Motionflow XR 100Hz ervoor dat snelle actiescènes vloeiend, natuurlijk en levensecht worden weergegeven. U kunt zelfs kiezen uit verschillende weergavemodi voor verschillende programma's: van films en sport tot live-entertainment. Spiegel uw smartphone op uw tv: Vergroot uw foto's, video's, apps, games en nog veel meer met bekabelde mirroring. Sluit uw smartphone aan op de tv via de USB-poort en bekijk uw smartphone-inhoud op uw tv. Veeg, vergroot, verplaats en selecteer op uw smartphone en laat iedereen meekijken op het grote scherm.

Ean: 4905524915846

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 349.00

Bekijken in de winkel »


Sony kdl32r420abaep koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600