Sony kdl32w655abaep  expert

Sony kdl32w655abaep

80 cm beeldscherm. Met X-Reality PRO: X-Reality PRO analyseert en verbetert alle beelden op basis van een database met visuele informatie, waardoor vooral gezichten en huidtinten beter worden weergegeven. Ga met de ingebouwde Wi-Fi op uw tv naar het Sony Entertainment Network en stream inhoud uit het steeds uitgebreidere aanbod aan HD-films, muziek en tv-kanalen. U hebt ook toegang tot een webbrowser en apps zoals Twitter?, Facebook®, YouTube? en Skype?. Met Screen Mirroring kunt u uw smartphone of tablet draadloos met uw tv verbinden en genieten van uw foto's, video's, apps, internetpagina's en games op een groot scherm. Gebruik uw smartphone om uw tv-programma te verslepen, vergroten, bewegen en selecteren.

Ean: 4905524915624

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 429.00

Bekijken in de winkel »


Sony kdl32w655abaep koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600