Sony kdl47w807asae2  expert

Sony kdl47w807asae2

119 cm beeldscherm. Full HD 3D-tv (1080p). Met X-Reality PRO: X-Reality PRO analyseert en verbetert alle beelden op basis van een database met visuele informatie, waardoor vooral gezichten en huidtinten beter worden weergegeven. Met het ""Sense of Quartz""-vormgeving worden gladde oppervlakken en randen van geslepen glas gecombineerd met materialen van de beste kwaliteit. Ervaar de kracht van geluid Dankzij de ingebouwde Basreflex-luidsprekers komt het geluid u rechtstreeks tegemoet. Zowel de langere lage en kortere hoge frequenties klinken helderder dan ooit tevoren. Wilt u de foto's van uw feestje op uw smartphone op uw tv-scherm weergeven? Daar is geen ingewikkelde installatie voor nodig. U kunt simpelweg uw smartphone met NFC one-touch mirroring tegen de meegeleverde one-touch remote houden om foto's, video's, muziek, games en apps vanaf uw telefoon op uw tv weer te geven.

Ean: 4905524941456

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1149.00

Bekijken in de winkel »


Sony kdl47w807asae2 koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600