Sony kdl55w905abaep  expert

Sony kdl55w905abaep

Geniet van een breder kleurenpalet: Onze wereld is vol kleur, van de groene bossen van de Amazone tot de rode vlakten van de Australische binnenlanden - maar u hebt het onderscheid waarschijnlijk nog nooit zo duidelijk op een tv-scherm gezien. Nu kunt u alle kleuren werkelijk zien in levendig, natuurlijk detail met de Triluminos-display. Ongekend heldere kleuren: Dankzij het Triluminos-scherm worden kleuren zo helder en intens weergegeven dat het lijkt alsof u zich in de scène bevindt. Beleef de levensechte, diepe, natuurlijke kleuren, waaronder de rode, groene en blauwe tinten die moeilijk te reproduceren zijn. Ook gezichten zien er levensecht uit met natuurlijke huidtonen.Laat het beeld tot leven komen: Warmere zonsondergangen, stralendere ogen, spannendere actie: dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat X-Reality PRO doet voor de beeldhelderheid. X-Reality PRO analyseert en verbetert alle beelden op basis van een database met visuele informatie, waardoor vooral gezichten en huidtinten beter worden weergegeven. Het scherm van uw smartphone op uw tv: Wilt u de foto's van uw feestje op uw smartphone op uw tv-scherm weergeven? Daar is geen ingewikkelde installatie voor nodig. U kunt simpelweg uw smartphone met NFC one-touch mirroring tegen de meegeleverde one-touch remote houden om foto's, video's, muziek, games en apps vanaf uw telefoon op uw tv weer te geven. Volg uw eigen stijl: In deze kenmerkende tv met het "Sense of Quartz"-vormgeving worden gladde oppervlakken en randen van geslepen glas gecombineerd met materialen van de beste kwaliteit. De tv zweeft boven een cirkelvormige standaard en beschikt over een Intelligent Core, die langzaam oplicht en van kleur verandert afhankelijk van wat u kijkt.

Ean: 4905524914993

Bezorgtijd: 1-4 werkdagen

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 2499.00

Bekijken in de winkel »


Sony kdl55w905abaep koop je o.a bijPrijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24
TVstore Image Banner 120 x 600