Toshiba 32l4333 led tv  bobshop

Toshiba 32l4333 led tv

100Hz Active Motion RateDe Toshiba 32L4333 is voorzien van een Full HD paneel met LED verlichting en 100Hz Active Motion Rate. Dit zorgt voor een uitermate scherp en vloeiend beeld, waarin de details naar voren komen. Uteraard levert die ook een geweldig contrast en de mooiste kleuren. Beleef die voetbalwedstrijd zoals je die nog nooit beleefd hebt!Cloud TV voor al uw entertainmentToshiba heeft een nieuw portaal ontwikkeld, genaamd Cloud TV. De intelligente zoekfunctie weet precies wat u wilt zien. ook is het mogelijk om te zoeken in online video diensten en kun je het actuele nieuws volgen, populaire webvideos bekijken, of de actuele weersverwachting oproepen. Zelfs een webbrowser ontbreekt niet!Ingebouwde WifiUiteraard heeft Toshiba ervoor gezorgd dat er geen Wifi verbinding ontbreekt op de 32L4333. Geen gedoe meer met het aansluiten van de LAN kabel, maar 1x instellen, en je hebt altijd internet tot je beschikking. Kan het nog makkelijker?USB RecordingDe Toshiba 32L4333 is voorzien van de functie: USB Recoring. Daarmee is het mogelijk om je favoriete programma, die éne voetbalwedstrijd, of een tekenfilm voor de kids op te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is een Extern USB opslag apparaat aan te sluiten. Dit kan een USB stick zijn, of een externe harde schijf. UPC en Ziggo gecertificeerdDeze televisie is gecertificeerd door UPC en Ziggo. Daarmee is het mogelijk om  een CI+ module + smartcard erin te steken. Op deze manier word de externe decoder overodig, en gebruik je nog maar 1 afstandsbediening.

Ean: 5025232710935

Bezorgtijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 479.00

Bekijken in de winkel »


Toshiba 32l4333 led tv koop je o.a bij







Prijzen

Alle televisie prijzen

Bekijk hier alle televisies en prijzen van de verschillende tv-winkels en leveranciers. Wij proberen een compleet overzicht te tonen van alle type televisies met daarbij alle prijzen. Bekijk televisie-aanbiedingen en vergelijk jouw aankoop van jouw nieuwe tv!

Televisies zijn vaak verschillend van prijs op meerdere websites. Zoek en vergelijk tvs voor de laagste prijzen via televisie24




TVstore Image Banner 120 x 600